Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 11-17.)

A következő héten sem kell aggódnunk, hogy a Netflix újdonságok nélkül hagyna minket. Hogy mire is számíthatunk a streamingszolgáltató háza táján? Drámákra, dokumentumfilmekre, vígjátékokra és romantikára is. Listánkban a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a jövő hétre vonatkozó teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Miután lekési a New Yorkból Londonba tartó járatát, Hadley (Haley Lu Richardson) véletlenül találkozik Oliverrel (Ben Hardy) a repülőtéren, akivel azonnal nagyon jól megértik egymást. A hosszú közös éjszaka a repülőn egy szempillantás alatt eltelik, de a Heathrow-n való landoláskor a páros elválik egymástól, és a káoszban lehetetlennek tűnik egymásra találni. Vajon a sors közbelép, hogy az ülőhelytársakból lelki társak legyenek?
#4

családi | dráma

Netflix

A várva várt második évadban ismét csatlakozhatunk Summer Torreshez (Sky Katz), aki visszatér Shorehavenbe, ahol készen áll arra, hogy lenyűgözze ausztrál haverjait rendkívüli... több»

Egy évvel ezelőtt Summer Torres megszerezte élete legjobb barátait, és Ari Gibsonnal kibontakozott a románca. A Shorehavenben töltött varázslatos idő inspirálta Summert, aki folyamatosan szörfözik a New York-i Rockaway Beach környéki kíméletlen hullámokon. Egy új álom kezd formálódni: visszatérni Shorehavenbe, és ausztrál társaihoz hasonlóan profi szörfössé válni. Summer édesanyja, Margot végül igent mond az utazásra, de ezúttal vele tart, hogy szemmel tartsa kiszámíthatatlan lányát.
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

A Kentucky állambeli Louisville-ben található Ohio Valley Wrestling egy dicsőséges iskola volt a fiatal birkózók számára, akik a profi birkózó karrier reményében indulhattak el,... több»

Rendező: Greg Whiteley
A Kentucky állambeli Louisville-ben működő Ohio Valley Wrestling egy regionális birkózócsarnok, amelynek öregdiákjai közé tartozik Brock Lesnar, The Miz, John Cena, Dave Bautista és Randy Orton. Az egykor feltörekvő profi pankrátorok büszke iskolája most nehéz időket él át. Az elismert pankrátor, Al Snow ragaszkodik a régi iskola pankrációs filozófiájához, amely nagy hangsúlyt fektet a történetmesélésre, de néhány keményvonalas rajongó szeretete ellenére az edzőterem hétről hétre küzd azért, hogy elég releváns maradjon ahhoz, hogy nyitva tartsa kapuit. A dolgok anyagilag annyira elfajultak, hogy Al kénytelen eladni a többségi részesedést egy helyi üzletemberekből álló csoportnak, köztük Matt Jonesnak, Kentucky állam legnépszerűbb rádiós személyiségének. Matt és az új tulajdonosi csoport a küszködő edzőterembe juttatta a szükséges pénzt, de az még mindig elképesztő veszteséggel működik. A dokumentumfilm Al és a feltörekvő pankrátokrokból álló csapata erőfeszítéseit mutatja be, ahogyan személyes ambícióikkal és egymással küzdenek, miközben megpróbálnak összefogni, hogy megmentsék ezt a történelmi edzőtermet.
#2

46 A gróf  (2023)

(4)

vígjáték

Netflix

A történet középpontjában Augusto Pinochet áll, aki nem halott, hanem egy megöregedett vámpír. Miután 250 évet élt ebben a világban, úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra... több»

A film egy fekete komédia, amely egy párhuzamos univerzumban játszódik, amelyet Chile közelmúltbeli történelme ihletett. A film Augusto Pinochetet, a világfasizmus szimbólumát vámpírként ábrázolja, aki a kontinens hideg déli csücskében, egy romos kúriában rejtőzködve él. A gonoszság iránti étvágyát táplálja, hogy fenntartsa létezését. Kétszázötven évnyi élet után Pinochet úgy döntött, hogy nem iszik többé vért, és lemond az örök élet kiváltságáról. Nem bírja tovább elviselni, hogy a világ tolvajként emlékszik rá. Csalódása és opportunizmusa ellenére családja csalódása ellenére egy váratlan kapcsolat révén új inspirációt talál arra, hogy továbbra is életerős és szenvedélyes életet éljen.
#1

66 Tapie, a csodaember  (2023)

(2) (1)

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bernard Tapie-ról szóló fiktív életrajzi minisorozatban egy könyörtelenül ambiciózus munkásember Franciaország egyik legvitatottabb közéleti személyiségévé válik. több»

A Tapie egy minisorozat, amely egy rendkívüli személyiség, Bernard Tapie, az egyik legikonikusabb és legvitatottabb francia közéleti személyiség romantikus életét követi nyomon. A hét epizód során Laurent Lafitte Bernard Tapie bőrébe bújik, feltárva felemelkedésének és bukásának történetét.