Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 12-18)

A következő héten sem kell csüggednünk, a Netflix sok új, izgalmas premierrel készül. A szolgáltató többek között a dokumentumfilmek, vígjátékok, krimik, animációs filmek és thrillerek szerelmeseinek kedveskedik, azonban mindenki megtalálhatja az ízlésének valót. Listánkban összeválogattunk néhányat azokból a sorozatokból és filmekből, amiket a következő napokban streamelhetsz. Minden produkció elérhető lesz egy gombnyomással a weboldalunkról, megtekintésükhöz Netflix-előfizetés szükséges.

#6

krimi | vígjáték

Netflix

Terry Seattle főnyomozó (Will Arnett) visszatér, és ezúttal az ügy nagyon bonyolult. Két sztárvendégével, Jason Batemannel és Maya Rudolph-fal együtt az a feladata, hogy... több»

A Murderville egy vidám, ünnepi témájú különlkiadása. A főszerepben Jason Bateman és Maya Rudolph sztárvendégekkel, akiknek minden improvizációs képességükre szükségük lesz, hogy kikövetkeztessék, ki ölte meg a Mikulást. A csavar, hogy a két színész nem kapta meg a forgatókönyvet. Fogalmuk sincs, mi fog történni velük. Terry Seattle segítségével (és sok-sok meglepetéssel) kell majd rögtönözniük az ügyben.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

Egy ragadozó története, aki nőkre vadászik, miközben a rendőrség tehetetlenségében hajtóvadászatot indít ellene és az egész ország rettegéssel várja a történéseket. több»

A dokumentumfilm egy "őrült" nőgyilkos történetét meséli el, akinek bűntettei sokkolták az indiai Karnataka állam lakóit. A sorozatot kannada nyelven mutatják be, angol nyelvű részekkel tarkítva. A történet az Umesh Reddy-ügyön alapul. Az egykori rendőrtiszt, Reddy főleg a '90-es években tevékenykedett, és 2009-ben a Legfelsőbb Bíróság megerősítette az ítéletét kilenc gyilkossági ügyben. Jelenleg a halálsoron van.
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Megdöbbentő igaz történet egy telefonbetyárról, aki gyorséttermeket vett célba szerte Amerikában - a telefonáló lopás miatt nyomozó rendőrnek adta ki magát, és arra... több»

Rendező: Sara Mast, Sara Mast
A dokumentumfilm egy megrázó esetet dolgoz fel az Egyesült Államokból. Egy telefonbetyár története, aki több gyorsétterem vezetőjét is kellemetlen helyzetbe hozta, amikor rendőrnek kiadva magát betelefonált, és arra kényszerítette őket, hogy vetkőztessék le a hamisan megvádolt alkalmazottakat.
#3

dráma | vígjáték

Netflix

A film egy neves mexikói újságírót és dokumentumfilmest követ nyomon, aki hazatérve egzisztenciális válságot él át, miközben identitásával, családi kapcsolataival és... több»

A hosszú ideig Limbo címen futó új film az Oscar-díjas Alejandro González Iñárritu rendezőtől érkezik. A leginkább A visszatérő és a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című filmjeiről ismert alkotó új vígjáték-drámája egy hazatérő, egzisztenciális válságot feldolgozó, neves mexikói újságíró és dokumentumfilmes történetét mutatja be. A film a 2022-es Velencei Filmfesztiválon debütált, és a Netflix történetének leghosszabb filmje lesz.
#2

73 Megzsarolva  (2022)

(6)

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Netflix

Egy kezdő ügyvéd története a CIA-nál, aki veszélyes nemzetközi politikai játszmába keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy leleplezi az ügynökséggel... több»

A korábban Graymail címen futó új kémkedős CIA-sorozatban a Netflix sztárja, Noah Centineo lesz a főszereplő. A szinopszis alapján egy kezdő ügyvéd veszélyes ügyekbe keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy kényes információkat hoz nyilvánosságra, amennyiben nem mentik fel egy súlyos bűncselekmény vádja alól.
#1

59 Sonic Prime  (2022)

(2)

akció | animáció | kaland

Netflix

Sonic egy magas oktánszámú kalandban látható újra, ahol egy furcsa új multiverzum sorsa az ő kesztyűs kezében van. több»

Egy teljesen új Sonic animációs sorozat érkezik a Netflixre, és eddig nagyon ígéretesnek is tűnik. Az új sorozat szinkronhangjai között szerepel Deven Mack, Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent, Brian Drummond, Vincent Tong, Ian Hanlin, Kazumi Evans és Adam Nurada.