Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 28-december 4)

Miközben szépen lassan átlépünk az év utolsó hónapjába a következő héten, a Netflix gondoskodik arról, hogy ne unatkozzunk. Premierjeik között érdekes dokumentumfilmmel, akciófilmmel, drámával, fantasyvel és történelmi filmmel is kedveskednek a nézőknek. A lenti listában összegyűjtöttük azokat a filmeket és sorozatokat, amiket érdemes várnunk az elkövetkező napokban. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges.

#7

dokumentum

Netflix

Egy film az idősebb Robert Downey életéről és karrierjéről, a rettenthetetlen és látnok amerikai rendezőről, aki felállította az 1960-as évek ellenkulturális vígjátékainak... több»

Rendező: Chris Smith
Szereplők: Robert Downey Sr.
Ebben az amerikai dokumentumfilmben egy asztal mellé ülhetünk az elmúlt évtizedek két legendás alakjával, ők: Robert Downey Sr. és Robert Downey Jr.. Egyikük korszakalkotó és megalkuvást nem tűrő rendező, míg fia remek színész és karizmatikus személyiség, aki egy hullámzó karriert követően most újra a csúcson van. Részletesen megismerhetjük az édesapa munkásságát és életét, aki új mércét állított a vígjátékoknak a 60-as években.
#6

67 Izzó koponya  (2022)

(4)

dráma | kaland | misztikus

Netflix

Egy olyan világban, amelyet a nyelv és a beszéd útján terjedő őrület járványa ráz meg, a régóta rejtőzködő Murat Siyavus egykori nyelvész az egyetlen ember, akit rejtélyes... több»

A török sorozat jóvoltából ellátogathatunk egy világba, amit egy különleges járvány sújtott - a beszéd útján terjedő őrület. Egy volt nyelvész az egyetlen, aki látszólag immunis a betegségre, ezért menekülni kényszerül a hatóságok elől. Az egyetlen hely ahol elbújhat, Isztambul posztapokaliptikus káosza.
#5

59 A nevem bosszú  (2022)

(4)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Miután régi ellenségei megölik a családját, egy volt maffiózó és lánya Milánóba menekül, ahol elrejtőznek, miközben bosszút forralnak. több»

Az olasz film egy bérgyilkos történetét meséli el, aki üldözői elől menekülve Milánóban keres menedéket lányával az oldalán. Miután meggyilkolják feleségét és sógorát, az egykori fejvadász a bosszú útjára lép.
#4

66 A tettek embere  (2022)

(3)

dráma | életrajzi

Netflix

A filmben Lucio szemszögéből követhetjük nyomon az európai anarchista mozgalmat. Kőművesből lett bankrabló, aki a szerény körülmények közül egészen a múlt század egyik... több»

A Lucio Urtubia élete által ihletett, fiktív elemekkel tarkított "A tettek embere" az úgynevezett anarchista "Robin Hood" alakját muatja be, aki Párizsban egy legendás pénzhamisítási akciót hajtott végre, amely az Egyesült Államok legnagyobb bankjának célkeresztjébe állította, amikor utazási csekkek hamisításával hatalmas pénzösszeghez jutott, amelyet az általa támogatott ügyekbe fektetett be.
#3

90 Qala  (2022)

dráma | történelmi | zenés

Netflix

A 'Qala' az 1930-as évek végén és a 40-es években játszódik, és a címszereplő, egy fiatal playback-énekesnő története. A tragikus múltjáról szól, és arról, hogyan éri... több»

A Qala egy Indiából érkező történelmi dráma, ami egy fiatal énekesnő karrierjét és hullámvölgyekkel tűzdelt életét meséli el. 
#2

66 Troll  (2022)

(22) (4)

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

A Dovre-hegység mélyén valami gigantikus lény ébred fel ezer évnyi fogság után. A lény mindent elpusztít, ami az útjába kerül, és Oslo felé közeledik. több»

A Troll egy norvég szörnyfilm, amelyet Roar Uthaug rendezett és Espen Aukannal közösen írt. A film főszereplői Ine Marie Wilmann, Kim Falck, Mads Sjøgård Pettersen, Gard B. Eidsvold, Pål Richard Lunderby és Eric Vorenholt.
#1

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A Lady Chatterley szeretője egy 2022-es romantikus drámafilm, amelyet Laure de Clermont-Tonnerre rendezett David Magee forgatókönyvéből, D. H. Lawrence azonos című regénye alapján. A film főszereplői Emma Corrin és Jack O'Connell.