Újdonságok a Netflixen ezen a héten: Erről a 5 új filmről és sorozatról Te sem akarsz lemaradni (37. hét, 2023)

Lassan, de biztosan araszolunk bele az őszbe. Odakint most még egészen meleg, szinte nyárias az időjárás, de nem lesz ez mindig így. Szeptemberben szép csendben kezd el lehűlni odakint az idő, egyre rövidülnek a nappalok és egyszer csak azon vesszük észre magunkat, hogy már jobb bent mint kint. E hét második felében is jön egy kisebb lehűlés, de szerencsére vele együtt több izgalmas film és sorozat is érkezik – a Netflixre. Ezek tökéletesek lehetnek, hogy míg odakint esik az eső, bent elszórakoztassanak minket.

#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

A Kentucky állambeli Louisville-ben található Ohio Valley Wrestling egy dicsőséges iskola volt a fiatal birkózók számára, akik a profi birkózó karrier reményében indulhattak el,... több»

Rendező: Greg Whiteley
A Kentucky állambeli Louisville-ben található Ohio Valley Wrestling egy dicsőséges iskola volt a fiatal birkózók számára, akik a profi birkózó karrier reményében indulhattak el, de a dolgok már nem olyanok, mint régen. Premier a Netflixen szeptember 13-án.
#4

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel. Premier a Netflixen szeptember 15-én.
#3

46 A gróf  (2023)

(4)

vígjáték

Netflix

A történet középpontjában Augusto Pinochet áll, aki nem halott, hanem egy megöregedett vámpír. Miután 250 évet élt ebben a világban, úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra... több»

Egy zseniálisnak ígérkező film, amely a hírhedt tábornok és diktátor, Augusto Pinochetről szól. Csak épp kiderül belőle, hogy emberünk valójában egy 250 éves vámpír, akinek elege lett abból, hogy mindenki az emberi jogok eltiprójaként fog emlékezni rá. Ezért úgy dönt, hogy ideje tényleg meghalni. Csakhogy ekkor feltűnnek a gyerekei... Premier a Netflixen szeptember 15-én.
#2

akció | dráma | háborús | kaland | történelmi

HBO Max | Netflix

Japán 1941. december 7-én hadüzenet nélkül támadást indít az Egyesült Államok ellen, és súlyos csapást mér a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottára. Ezt követően az... több»

Japán 1941. december 7-én hadüzenet nélkül támadást indít az Egyesült Államok ellen, és súlyos csapást mér a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottára. Ezt követően az USA belép a második világháborúba. John Basilone felkészülten várja a bevetést, arra a földi pokolra azonban, ami rá vár, még ő sem számított. A második világháború csendes-óceáni hadszínterén zajlott eseményeket feldolgozó legendás sorozat a Netflixen is bemutatkozik végre. Premier szeptember 15-én.
#1

94 Az elit alakulat  (2001)

(62) (21)

akció | dráma | háborús | történelmi

HBO Max | Netflix

Az elit alakulat minden idők egyik legköltségesebb televíziós alkotása, a 10 epizód forgatása 125 millió dollárba került. A Stephen E. Ambrose történész és író könyvén... több»

Az elit alakulat minden idők egyik legköltségesebb televíziós alkotása, a 10 epizód forgatása 125 millió dollárba került. A Stephen E. Ambrose történész és író könyvén alapuló történet betekintést enged a második világháborús amerikai különítmény 101. számú légi hadosztályának 506. számú ezredének mindennapjaiba, megdöbbentő hitelességgel mutatva be a frontvonalon harcoló katonák megpróbáltatásait. Az HBO legendás sorozata szeptember 15-én debütál a Netflixen.