Michelle Yeoh és Brendan Fraser ismét találkoztak az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

A páros a 2008-ban megjelent A múmia - A sárkánycsászár sírja című produkcióban szerepeltek együtt. Fraser az idei rendezvényen megkapta a Tribute Award for Performance-díjat, amelynek alkalmából egy montázs videó is készült a munkásságából.

A vetítés alatt Yeoh és Fraser egymás mellett ültek, a színésznő meghatottsággal nézte végig a bejátszást. A vetítésen egyébként több hollywoodi személyiség is részt vett, többek között Olivia Colman, Sam Mendes filmrendező, Bill Kramer is.

A 14 évvel ezelőtt bemutatott Sárkánycsászár sírja a Múmia franchise harmadik epizódja volt. Fraser egyébként A bálna című filmben vállalt szerepével tért vissza, amelyet korábban közel 6 perces álló ovációval fogadott a közönség a Velencei Filmfesztiválon.

Michelle Yeoh pedig az idén bemutatott Minden. Mindenhol. Mindenkor filmmel aratott nagy sikert a kritikusok és a nézők körében.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Borzalmas fenyegetés készül eltörölni az összes, létező univerzumot. Látszólag semmi remény arra, hogy bárki is megmeneküljön, de talán még nincs minden veszve. A létet... több»