A kritikusok és a nézők is vegyes véleményen vannak a Hubie, a halloween hőse kapcsán, de egyelőre így is a Netflix legnézettebb filmjének számít jelenleg. Ez nagy részt a főszereplő Adam Sandler méretes rajongótáborának tudható be, de a közelgő halloween miatt a témaválasztás (de még inkább a premier időzítése) is nagyon jól sült el. De van valaki, aki nem nyert túl sokat a filmmel, sőt: elveszítette az állását.

Ez az illető Alaina Pinto, aki valójában csak egy pici cameo erejéig bukkan fel a filmben. Alaina Pinto eredeti foglalkozása szerint ugyanis nem színész, hanem TV-s hírbemondó. A filmben is ezt a szerepet kapta, csak épp Harley Quinn jelmezben.

Bár elsőre a dolog ártalmatlannak tűnik, a hírek szerint a cameo mégis Alaina Pinto állásába került a bostoni WHDH csatornánál, ahol a 7 News reggeli hírműsor bemondója volt immár négy éve. Mint kiderült, a filmben való szereplése után a csatorna vezetősége a menesztése mellett döntött.

Alaina Pinto a közösségi médiában jelentette be, hogy felbontották a szerződését a csatornánál. Az indokkal sem vitatkozott, mivel kiderült, hogy a filmben vállalt szerepével valójában megszegte a csatornával kötött korábbi szerződésétt. Abban ugyanis határozottan ki van kötve, hogy semmilyen filmben vagy TV-műsorban nem szerepelhet.

Alaina Pinto egyelőre nem tudja, hogy mit hoz a jövő, de nem neheztel a WHDH stúdió vezetőségére. Megköszönte az elmúlt négy évet a nézőinek és a munkatársainak és bizakodva tekint a jövőbe. Ki tudja? Lehet, hogy a hírolvasás helyett hollywood felé veszi az irányt…