Alaposan felborzolta a kedélyeket a Doctor Strange az őrület multiverzumában legutóbbi előzetese, amely alapján úgy tűnik, hogy Patrick Stewart is visszatér X Professzor szerepében.

Bár egyelőre csak találgatni lehetett, hogy csakugyan Stewart hangja hallható-e a trailerben, maga a színész egy friss interjúban erősítette meg, hogy valóban szerepelni fog a Doctor Strange folytatásában.

Stewart ugyan eleinte megpróbált kitérni a kérdés elől, végül elmondta, hogy eleinte nem volt könnyű reagálni cameóval kapcsolatos megkeresésekre:

“A telefonom ki volt kapcsolva, így először nem is vettem észre semmit. Csak másnap reggel láttam, hogy üzenetekkel bombáznak, és hogy kommunikációs csapatom már össze is állította nekem a megfelelő válaszokat. Valójában nem ismertem fel a saját hangomat. Nem tudom, hogy megfáztam-e vagy valami más volt a forgatás idején. De magam is meglepődtem a reakciókon, elvégre az emberek eddig csak a vállamat és a fülcimpámat láthatták hátulról, semmi mást” - mondta a színész.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában május ötödikén érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»