Válságos állapotban került kórházba a Ryan közlegény megmentése sztárja, Tom Sizemore

Tom Sizemore színész kórházba került, miután agyi aneurizmát kapott. Jelenleg kritikus állapotban van.

Sizemore képviselete megerősítette a színész egészségi állapotáról szóló híreket. Családját tájékoztatták a körülményekről. Sizemore képviselete szerint a dolgok jelenleg "várakozó állásponton vannak".

A jelentések szerint Sizemore-t Los Angeles-i otthonában találták meg hajnali 2 óra körül, és azonnal egy helyi kórházba szállították.

A 61 éves Sizemore a kilencvenes években vált hollywoodi színésszé, karrierjét akció- és drámafilmek különböző keményfiú-szerepeivel építette ki. A legismertebb valószínűleg Mike Horvath műszaki őrmester szerepében nyújtott alakítása Steven Spielberg 1998-as háborús filmjében, a Ryan közlegény megmentése című filmben, amelyet a legjobb filmnek járó Oscar-díjra jelöltek.

Miután kisebb mellékszerepeket kapott olyan filmekben, mint a Holtpont és a Wyatt Earp, Sizemore a '90-es évek Hollywoodjában rendszeres szereplője lett a filmvászonnak, és olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Michael Mann, Martin Scorsese, Oliver Stone, Ridley Scott és Michael Bay.

Sizemore egyben elítélt bántalmazó is. A színész 2017-ben két családon belüli erőszak vádjában nem vallotta magát bűnösnek, miután néhány hónappal korábban letartóztatták párja bántalmazásának gyanújával. 2003-ban Sizemore-t elítélték akkori barátnője, Heidi Fleiss ellen elkövetett családon belüli erőszakért.

2005-ben Sizemore-t több hónap börtönbüntetésre ítélték, miután rajtakapták, hogy megpróbált meghamisítani egy vizeletvizsgálatot. 2007-ben letartóztatták metamfetamin birtoklásáért. Sizemore nyilvánosan beszélt a kábítószerrel való küzdelméről, megjelent a Celebrity Rehab with Dr. Drew és a Dr. Phil című műsorokban, hogy megvitassa jogi problémáit.