Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Wyatt Earp
 
alexxx   2016. 07. 21.

Epikus western, egyszerűen minden megvan benne, ami egy klasszikushoz szükséges. Ha bírod a műfajt, semmiképp ne hagyd ki!

 
FunBoi   2015. 09. 20.

Eltekintve attól, hogy baromi hosszú, egészen élvezhető western. A rendezés kiváló, a szereplők szépen hozzák a karaktereiket, szóval ezzel nincs gond, ha fél órával rövidebb lett volna, nem is unatkoztam volna.


 
luksa10   2015. 08. 03.

Figyelmeztetek mindenkit, lassú filmről van szó, de a maga nemében egészen kiváló. Tökéletes rendezés, kiváló szereposztás!

Kevin Costner
Kevin Costner
Dennis Quaid
Kevin Costner
Kevin Costner
Gene Hackman
Kevin Costner
Michael Madsen
Linden Ashby
Kevin Costner
Kevin Costner

A film összbevétele 55 952 000 dollár volt (imdb.com).

 

Gene Hackman kapta a 3. legnagyobb gázsit, és fel is van tüntetve a neve a film minden plakátján, holott kevesebb mint 10 percet látható a képernyőn.

(rbernadett)
 

Az eredeti terv szerint a film egy 6 órás minisorozat lett volna.

(rbernadett)
 

Michael Madsen nek felajánlották Vincent Vega szerepét a Ponyvaregényben (1994), de akkor már nem tudott kiszállni ebből a produkcióból.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.