Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Wyatt Earp
Kevin Costner
Kevin Costner
Dennis Quaid
Kevin Costner
Kevin Costner
Gene Hackman
Kevin Costner
Michael Madsen
Linden Ashby
Kevin Costner
Kevin Costner
 
alexxx   2016. 07. 21.

legújabb vélemény

Epikus western, egyszerűen minden megvan benne, ami egy klasszikushoz szükséges. Ha bírod a műfajt, semmiképp ne hagyd ki!

 
FunBoi   2015. 09. 20.

Eltekintve attól, hogy baromi hosszú, egészen élvezhető western. A rendezés kiváló, a szereplők szépen hozzák a karaktereiket, szóval ezzel nincs gond, ha fél órával rövidebb lett volna, nem is unatkoztam volna.


 
luksa10   2015. 08. 03.

Figyelmeztetek mindenkit, lassú filmről van szó, de a maga nemében egészen kiváló. Tökéletes rendezés, kiváló szereposztás!

A film összbevétele 55 952 000 dollár volt (imdb.com).

 

Gene Hackman kapta a 3. legnagyobb gázsit, és fel is van tüntetve a neve a film minden plakátján, holott kevesebb mint 10 percet látható a képernyőn.

(rbernadett)
 

Az eredeti terv szerint a film egy 6 órás minisorozat lett volna.

(rbernadett)
 

Michael Madsen nek felajánlották Vincent Vega szerepét a Ponyvaregényben (1994), de akkor már nem tudott kiszállni ebből a produkcióból.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.