Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Melquiades Estrada három temetése (2005)

The Three Burials of Melquiades Estrada
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
Képek
Videók
 
Deku   2017. 10. 16.

legújabb vélemény

Nem ez lett az álmaim netovábbja az egyszer szent. Harmatos. Ez a film igazán gyenge muzsika lett. Nem tudnám azt mondani rá, hogy nézd meg. Szerintem gyenge és semmitmondó lett a története ami mellett ott van az, hogy nem lettek a karakterek sem érdekesek.

 
Berto49   2017. 01. 22.

Nehezen álltam neki, a film első felében zavart a sok flashback, de aztán amikor rájöttem, hogy ki kivel van, fantasztikusan tetszett. Az USA-Mexikó határán játszódó történet nagyszerű, magával ragadó, a nézőnek fel sem tűnik a film játékideje. A western helyszín miatt sokan annak skatulyázzák be, de ez igazából vérbeli dráma az emberségről, a barátságról, meg úgy általában az életről. Egyetlen zavaró momentum van: a viszonylag sok spanyol szöveget nem feliratozzák, bár sok fejtörés után rá lehet jönni, hogy miről van szó. Tommy Lee Jones rendezőként is, színészként is remekül helytállt. Tordy Géza a szinkronhangja, csillagos ötös a teljesítménye! A film forgatókönyvét Guillermo Arriaga írta, akinek a nevéhez a Korcs szerelmek, a 21 gramm, és a Bábel is fűződik, ezért nem is csoda, hogy ilyen jó film kerekedett ki belőle. A vak öregember jelenete felejthetetlen!


 
irongozu   2015. 11. 21.

Nálam ez egy alap film lett. Tommy Lee nagyot alakít. Minden western kedvelőnek ajánlani tudom, aki szereti a műfajt egy kicsit modernebb köntösben is látni.

A film összbevétele 5 023 275 dollár volt (imdb.com).

 

Guillermo Arriaga a forgatókönyvet abban a sorrendben írta meg, ahogy az a filmben látszik.

(Menyét Ibolya)
 

Tommy Lee Jones elmondása szerint nem illetné 'film' jelzővel a Melquiades Estrada három temetését.

(Menyét Ibolya)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.