Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
85%

Melquiades Estrada három temetése (2005)

The Three Burials of Melquiades Estrada
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
Videók
 
NGN   2020. 10. 28.

legújabb vélemény

1
Stílusbravúr

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tommy Lee Jones második rendezése egy ígéretről szól, amit a filmben Pete Perkins tesz Melquiades Estradanak, hogy ha esetleg ott lelné a halál Texasban, vigye haza a testét a családjához Mexikóba. És sajnos a dolgok úgy alakulnak, hogy be is követke... teljes kritika»

 
Deku   2017. 10. 16.

0

Nem ez lett az álmaim netovábbja az egyszer szent. Harmatos. Ez a film igazán gyenge muzsika lett. Nem tudnám azt mondani rá, hogy nézd meg. Szerintem gyenge és semmitmondó lett a története ami mellett ott van az, hogy nem lettek a karakterek sem érdekesek.


 
Gyorvik   2020. 09. 04.

1
A halál misztériumának mibenléte

Ámulatba ejtő mély lelkiséggel ábrázolt történetmeséléssel operált Tommy Lee Jones mint rendező, amint alkotóként beszállt ennek a nem mindennapi históriának a filmrevitelébe. Nem is annyira meglepő, hogy a helyszínként funkcionáló mexikói határvidék... teljes kritika»

 
Berto49   2017. 01. 22.

0

Nehezen álltam neki, a film első felében zavart a sok flashback, de aztán amikor rájöttem, hogy ki kivel van, fantasztikusan tetszett. Az USA-Mexikó határán játszódó történet nagyszerű, magával ragadó, a nézőnek fel sem tűnik a film játékideje. A wes... több»

 
irongozu   2015. 11. 21.

0

Nálam ez egy alap film lett. Tommy Lee nagyot alakít. Minden western kedvelőnek ajánlani tudom, aki szereti a műfajt egy kicsit modernebb köntösben is látni.

Galéria (10)

A film összbevétele 5 023 275 dollár volt (imdb.com).

 

Guillermo Arriaga a forgatókönyvet abban a sorrendben írta meg, ahogy az a filmben látszik.

(Menyét Ibolya)
 

Tommy Lee Jones elmondása szerint nem illetné 'film' jelzővel a Melquiades Estrada három temetését.

(Menyét Ibolya)