Végre kiderült, hogy Vin Diesel benne lesz-e az Avatar folytatásaiban

A pletykák túl gyorsan és túl erőszakosan pörögtek az Avatar rajongók számára.

Miután Vin Diesel és James Cameron egy 2019-es Instagram-videóval őrületbe kergették az Avatar közönségét, az Avatar: A víz útja producere, Jon Landau elzárkózott az állítások elől, miszerint Diesel-t valaha is megkeresték volna a főszerepre.

"Vin egy rajongó volt" - mondta Jon Landau az Empire magazinnak - "Eljött, egy nap meglátogatta a forgatást, hogy megnézze, mit csinálunk, és az emberek ezt kiragadták a kontextusból".

A videóban Diesel Cameron mellett azzal ugratott, hogy "van egy ember Hollywoodban, akivel mindig is együtt akartam dolgozni, és akitől tanulni akartam, és így azt hiszem, minden eljön azok számára, akik várnak". Diesel azonban nem szerepel a Víz útja című filmben, helyette legközelebb a Halálos iramban 10-ben ("Fast X") lesz látható.

Eközben az Avatar író-rendezője, Cameron megerősítette, hogy további folytatások is készülnek.

"Úgy tűnik, hogy a film mostani lendületével a következő napokban könnyedén átlépjük a nullszaldót, így úgy tűnik, hogy nem tudok kibújni ebből - meg kell csinálnom ezeket a további folytatásokat" - mondta Cameron az HBO "Who's Talking to Chris Wallace?" című műsorában.

"Tudom, hogy mit fogok csinálni a következő hat-hét évben. A lényeg az, hogy rendben leszünk. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan megbeszélést folytatunk a Disney vezető embereivel az Avatar 3 további terveiről, ami már a dobozban van - már felvettük és lefényképeztük az egész filmet, így a kiterjesztett utómunkálatokban vagyunk, hogy elvégezzük az összes CG varázslatot. Aztán az Avatar 4 és az '5' is meg van írva. A '4' egy része már a dobozban van. Egy franchise-t indítottunk el. Elkezdtünk egy saga-t, ami több filmben is folytatódhat."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés