Végre kiderült, mikor jöhet a Bosszúállók 5?

A 2019-ben mozikba került a Végjátékkal gyakorlatilag egy korszak zárult le az MCU történetében, így már a megjelenés után találgatások merültek fel azzal kapcsolatban, mikor is érkezhet újabb Bosszúállók megjelenés.

A Marvel számos premiert jelentett be az utóbbi időben, köztük a Fekete Özvegyét, amely a negyedik fázist nyitja majd, továbbá a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, az Örökkévalók, Pókember 3 - Nincs hazaút megjelenése is dátumot kapott. A fenti produkciók még az idei évben a mozikba kerülnek, a Bosszúállók ötödik részével kapcsolatban azonban kevésbé biztatóak a hírek.

John Campea YouTuber beszélt arról az egyik legfrissebb adásában, hogy egy belsős információ szerint a Bosszúállók 5 az Örökkévalók második részével együtt érkezhet, ezek a megjelenések viszont már a 2023-as időszak utánra időzíthetőek, így jó eséllyel 2024-nél hamarabb nem érkezik újabb Bosszúállók film. Az új produkció egyfajta rebootnak is tekinthető, hiszen az eredeti csapat tagjai közül már kevesen maradtak meg, így az is kérdéses még, kik csatlakoznak majd az új Bosszúállókhoz.

Jó hír viszont, hogy a Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Szerelem és mennydörgés a készítők szerint nem csupán parádés szereposztással, hanem epikus sztorival érkezik, és amelynek megjelenése már a következő év tavaszára várható.