Venom 3: Rossz hír a rajongóknak, új premierdátumot kapott Tom Hardy filmje

Új premierdátumot jelentett be a Sony Pictures a készülő Venom 3-nak.

Tom Hardy főszereplésével készülő projekt az eredeti tervek szerint 2024 nyarán debütált volna, a stúdió azonban úgy döntött, hogy novemberre halasztja a bemutatót. A bejelentés ugyanazon a napon történt, amikor a SAG-AFTRA jóváhagyta a 118 napos színészsztrájk befejezését célzó előzetes megállapodást.

A Venom 3 rendezését egyébként az a Kelly Marcel vette át Ruben Fleischer és Andy Serkis után, aki egyébként az első Venom filmen, majd a 2021-ben megjelent Vérontón és a Szörnyellán is dolgozott producerként és forgatókönyvíróként.

A Sony még a CinemaConon jelentette be, hogy elkészül a Venom 3, noha Tom Hardy jelenlétén kívül nem árultak el több nevet a stáblistával kapcsolatban, ahogy a film cselekményét is egyelőre titok övezi.

Venom karaktere nem mellékesen a felbukkant a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban is, így joggal feltételezhető, hogy az antihős csatlakozik a Tom Holland-félek Pókrverzumhoz, ám egyelőre ez sem került megerősítésre.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»