Játssz és NYERJ páros mozijegyet az új Öngyilkos osztag-filmre!

FRISSÍTVE: Gratulálunk elekm90 nevű felhasználónknak a páros mozijegyhez!

Te is az elsők között szeretnéd látni James Gunn eszelősen szórakoztatónak ígérkező új szuperhősfilmjét, Az Öngyilkos osztagot? Akkor csatlakozz a Kultik Mozihálózat és a Mafab.hu közös játékához, hogy tiéd lehessen egy páros belépő a film vetítésére!

A galaxis őrzői rendezője a Marvel után a DC-nél is kipróbálja magát, az első visszajelzések alapján pedig az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik az új Öngyilkos osztag-film. Erre nem csak a rendező neve, de a pazar szereplőgárda is garanciát jelent, melyet olyan sztárok alkotnak, mint Sylvester StalloneMargot RobbieIdris ElbaViola DavisJohn CenaPeter CapaldiJoel Kinnaman és Taika Waititi.

Hogyan csatlakozhatsz a játékhoz?

 Ha Te sem szeretnél lemaradni a filmről, akkor nincs más dolgod, mint jövő hét keddig írni egy véleményt a Mafab.hu bármelyik filmes vagy sorozatos adatlapján az általad legutóbb látott filmről vagy szériáról, és automatikusan bekerülsz a játékba. Határidő: 2021. augusztus 3., 12:00 óra. A nyertessel emailben vesszük fel a kapcsolatot.

A játékban bárki részt vehet, a nyeremény pedig beváltható országszerte a Kultik Mozihálózat bármelyik pontján (Kultik Ajka, Kultik Csepel, Kultik Kaposvár, Kultik Pécs, Kultik Salgótarján, Kultik Sopron, Kultik Terasz, Kultik Szenes, Kultik Vásárhely, Kultik Köki).

Sok sikert kívánunk!

akció | fantasy | kaland | misztikus | sci-fi | vígjáték

Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker és egy szupergonoszokból álló csapat csatlakoznak egy titkos munkacsoporthoz, hogy életük legveszélyesebb küldetésében vegyenek részt.... több»