Ahogy már megszokhattátok, a Mafab.hu legaktívabb tagjai egész évben az elsők között láthatják a legnagyobb sikerfilmeket! Már csak két nap, és a hazai mozikban is látható lesz Zac Efron, Lily James és Jeremy Allen White kritikusok által elismert új sikerfilmje, a Vaskarom. Ha Te sem maradnál le róla, csatlakozz a Mafab.hu és a film hazai forgalmazója, a Mozinet közös játékához, hogy a Tiéd lehessen a 5(!) darab 2 főre szóló mozijegy a film premier előtti vetítésére!

Március 21-én érkezik a magyarországi mozikba a Zac Efron eddigi talán legjobb filmje, melyet 89%-ra értékeltek a külföldi kritikusok, míg a nézők körében még magasabb, 94%-os eredményt ért el a RottenTomatoes-on. 

Ami a történetet illeti, Fritz Von Erich, a texasi pankrátor, nem csak számos világbajnoki cím tulajdonosa volt, hanem jelentős változásokat hozott az amerikai pankrációban. Mint egy igazi családfő, erős kézben tartotta a ringet és az üzleti életet, valamint családját is, és arra törekedett, hogy fiai, Kevin, Kerry, David és Mike kemény harcosokként vigyék tovább az örökségét. Azonban felmerül a kérdés, vajon a ringben aratott sikerek elegendőek-e voltak ahhoz, hogy legyőzzék a családot érintő átkot?

Hogyan kapcsolódhatsz be a játékba?

Ha van Mafab-medálod, előnyben vagy, de ha még nincs, még úgy is megvan az esélyed!

Mindenesetre megéri a közösség aktív tagjának lenni, ugyanis ha van Mafab-medálod (a medál megszerzéséről itt olvashatsz bővebben), és Te sem szeretnél lemaradni a vetítésről, nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapjának fórumába (IDE KATTINTVA) március 20. 12:00 óráig kommentben megírni a ‘Játék’ szót. A gyorsaság azonban ezúttal kifizetődő, ugyanis az első 5 Mafab-medálos felhasználónk automatikusan megkapja a páros mozijegyet.

De akkor is érdemes játszanod, ha nincs medálod, ugyanis ha a határidő lejártáig nem jelentkezik 5 medálos felhasználónk, akkor a leggyorsabb nem medálos felhasználóink kapják meg a fennmaradó jegyeket. 

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot. A vetítésre Budapesten, a Művész moziban kerül sor 2024. március 21-én 20:00 órai kezdettel.

Sok szerencsét kívánunk!

FRISSÍTVE: Gratulálunk a nyerteseknek: Juki-onnaBafamolah8aYosihirofabuandras. Jövő héten újabb játékkal jelentkezünk. :)

78 Vaskarom  (2023)

dráma | életrajzi | sportfilm

A Holt McCallany által alakított texasi Fritz Von Erich több világbajnoki címet szerzett, és forradalmat indított el az amerikai birkózásban. Túl azon, hogy magabiztosan... több»