Vin Diesel most jól elmagyarázta, miért ér véget a Halálos iramban-széria

A Halálos iramban készítői az elmúlt évek során számos alkalommal bizonyították már, hogy merész ötletekért nem kell a szomszédba menniük. Vin Diesel nemrégiben még arról beszélt, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy megcsinálják a franchise musical változatát, Tyrese Gibson pedig Jurassic Park crossovert vizionált, úgy tűnik azonban, hogy mindezt kénytelenek lesznek elengedni a rajongók.

Legalábbis mintha erre utalt volna Vin Diesel a Vulture magazinnak adott legfrissebb interjújában. Arról persze egyelőre semmit sem lehet tudni, hogy a Toretto család milyen további “kalandokba” is keveredik a kilencedik felvonás után, egy biztos azonban, hogy a tizenegyedik résszel végleg lezárul a történetük.

Persze az űrbe még mindig lehetőségük lesz kijutni. Hogy erre elegendő-e további két Halálos iramban film, az rövidesen kiderül. Maga Diesel azonban egy meglehetősen egyszerű indokkal szolgált, miért is zárul le véglegesen a franchise.

“Minden jó történetnek szüksége van egy fináléra, mert minden jó könyvnek van egy utolsó fejezete, ez a történetmesélés természetes velejárója” - jegyezte meg a színész.

Az kétségtelen, hogy ezek a filmek elég sok mindent megmutattak már, így csupán tényleg az a kérdés, mit hozhat még a jövő? A Halálos iramban dupla epizóddal zárul majd le, amelynek forgatása 2022. elején veszi kezdetét, így leghamarabb 2023. áprilisában kerül mozikba az utolsó előtti felvonás.

akció | kaland | krimi | thriller

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült... több»