2018.01.25   szerző: JcWh   hozzászólások: 0
Saját lista készítése
#10

dráma | romantikus

Az ötvenéves, sikeres építész találkozik a kamaszkorból éppen hogy kinõtt, tizenéves leányzóval. Egymásba szeretnek, majd amikor kapcsolatuk komolyra fordul, szembe kell... több »

#9
#8

dráma

Egy mamutkonszern vezére szélhûdés következtében váratlanul meghal, és egy elbizonytalanodott igazgatótanácsot hagy hátra, amelynek tagjai közül valakit utóddá kell... több »

#7

74 A vad banda (1969)

akció | kaland | western

Pike és katonának öltözött társai rablóbandaként garázdálkodnak a vadnyugaton, s az erõszakos konkurens bandákkal vívott küzdelem egyre kegyetlenebbé válik. Thornton, aki... több »

#6

dráma | háborús

A színhely a 17-es német hadifogolytábor a II. világháború idején: J. J. Stetson kivonja magát a tábor közösségi életébõl, és amikor csak teheti, másokon élõsködik.... több »

#5

84 Hálózat (1976)

dráma

Howard Baele (Peter Finch) egy korosodó tévériporter, aki hajdanán szebb napokat is látott. Miután a népszerűsége tovább zuhan, elbocsájtják a munkahelyéről. A rossz hírre... több »

#4
#3

73 Vidéki lány (1954)

dráma | zenés

Frank Elgin egykor népszerû énekes-színész volt a Broadway-on, de ma már csak árnyéka önmagának és alig emlékeznek rá az emberek. Egy fiatal rendezõ, Bernie Dodd azonban... több »

#2
#1

91 Alkony sugárút (1950)

dráma

A film az ötvenes évek Hollywoodjában játszódik. Norma Desmond (Gloria Swanson) a némafilmek idejében híres filmsztár volt, mára jószerivel elfeledték. A nő a komornyikjával,... több »