Közösség

Vélemény:

 

46 Fantasztikus Négyes

(2015)

Fantasztikus Négyes

 
TribeBubu   2016.11.08 00:31
0

Újabb példa arra, hogy a kritikusok lehúznak egy olyan képregényfilmet, amivel semmi probléma nincs. Vagyis kicsit még lehetett volna hosszabb, hogy több akció legyen benne és a rosszfiú indítékait is megismerhessük (már ha az nem elég, hogy egy eleve nárcisztikus és/vagy antiszociális fazon egy vadidegen helyen teljesen egyedül maradt, és még jobban megőrült.)
A színészek jók voltak, látványos, élethű effektek voltak benne, ráadásul nem olyan dedós, mint a legtöbb képregényfilm. Pár jelenet kissé horrorisztikus is volt szerintem.
Bizony, ez a film lehetett volna sokkal jobb is, de egyáltalán nem rossz. Annál meg milliószor jobbnak találtam, ahogyan a kritikusok és a közvélemény vélekedik róla. A két korábbi Fantasztikus Négyes filmnél meg aztán pláne jobb lett minden szempontból.
Miközben néztem, jöttem rá meg, hogy ez nem a Disney-féle Marvel vonal, (mivel éppenséggel ez nem az a tipikus gyerek- és nagyközönségcsalogató képregényfilm, és beugrott az is, hogy a Sony logó jelent meg a film elején :D ) úgyhogy ismét élnék a gyanúperrel, hogy a Disney lefizeti a kritikusokat, hogy minden képregényfilmet húzzanak le, amit nem az ő stúdiójuk készít :D