Közösség

Vélemény:

68 Halálos iramban 7

(2015)

Halálos iramban 7

l70c   2024.09.21 21:50
0

Na gyerekek... Ez a tízrészes sorozat (ha nagyon megengedő vagyok) a második résznél ért véget. De inkább az elsőnél... A többi ez is olyan, amilyen, nyilván azok is, amiket nem láttam, mert mitől ne lenne az, ami... Eleve úgy kezdődik, hogy jobb érzésű ember már nem is folytatná... (Kb. 22-perc után feladtam.) Fogták a Dieselt, Jason Stathamet, Dwayne Johnsont –akik egyébként *urva nagy színészek! Belepakolták egy dobozba, jól összerázták, kiöntötték, és megszületett a „nagy” mű... Hát, ez sem jött össze. Egy szokásos agyonspékelt mozi, kb. nulla beltartalommal. Számtalan pl. koreai akciófilm létezik, ami simán veri, mert egyébként sok jó filmet csinálnak a srácok arrafelé... Nem feltétlen ilyen „műanyag” autó, mű lánggal ég, meg a többi gagyi butaság. Szóval, sem a jó színészek, sem a kényszeres, ilyen-olyan felturbózási kísérletek nem képesek normális filmet teremteni ebből. Ez van. Az első még szólt valamiről, a többi... Ja, a három csillag csak azért, mert nem néztem végig, így nem akartam egyet adni...