Ahhoz képest, hogy 2002-es film, nagyon jól meg van csinálva az egész, a pasas rohadt jól néz ki és nagyon menő, nem mellesleg az akció jelenetek izgalmasak, mozgalmasak, szinte alig lehet követni, mi történik. Szörnyen jó a megvalósítása, szerintem zseniális film lett.
Csak ezért néztem meg, mert a bátyám és az apukám röhögve tárgyalták, hogy teljesen úgy néz ki a kocsi, amit kölcsönbe kapott apukám a munkahelyén az oroszoktól, mint a szállítóban. Kíváncsivá tett ezért. Kellemes csalódás volt :)
Ahhoz képest, hogy 2002-es film, nagyon jól meg van csinálva az egész, a pasas rohadt jól néz ki és nagyon menő, nem mellesleg az akció jelenetek izgalmasak, mozgalmasak, szinte alig lehet követni, mi történik. Szörnyen jó a megvalósítása, szerintem zseniális film lett. Csak ezért néztem meg, mert a bátyám és az apukám röhögve tárgyalták, hogy teljesen úgy néz ki a kocsi, amit kölcsönbe kapott apukám a munkahelyén az oroszoktól, mint a szállítóban. Kíváncsivá tett ezért. Kellemes csalódás volt :)