Közösség

Vélemény:

61 Amityville: Az ébredés

(2017)

Amityville: Az ébredés

Adepto   2017.08.30 12:47
0

Több, mint 2 éve vártam ezt a filmet, mert mindig csak tolták és tolták a premier időpontját… Én Cameron Monaghan miatt akartam látni ennyire, mert ő az egyik kedvenc színészem (pl. Shameless, Gotham). Szerintem született tehetség, akinek habár „kisebb” szerepe volt itt, mégis olyan szinten kihozta a maximumot, hogy le a kalappal. Zseniális volt az átalakulása (is). Olvastam több helyen, hogy ez egy kissé „újabb bőrt húzzunk le egy régi igaz történetről’” dolog, de én ezt nem annyira érzem igaznak (szemben mondjuk a Végső állomás filmekkel). Habár talán a legenda agyonmagyarázása lehetett volna visszafogottabb, főleg a srác nyomulása volt ebben a témában zavaró számomra. Picit rövidnek találtam a film hosszát, lehetett volna lassabb az „ébredés” és ki lehetett volna jobban dolgozni az eseményeket és azok alakulását, valamint egy-két visszaemlékezés is jót tett volna a család kapcsolatának feltérképezésében és abban hogy mi vezetett idáig. Bella Thorne nem annyira nyűgözött le, bár inkább az a kissé klisés szerep, amit ráosztottak. Mindenesetre nem volt számomra ijesztő a film, legalábbis amennyire számítottam rá, miután nem vagyok egy nagy horror film néző. Kissé borzongató kikapcsolódásra vágyóknak és Cameron Monaghan rajongóknak kötelező!