Közösség

Vélemény:

 

88 Kártyavár

(2013)

Kártyavár

 
Curacao86   2016.09.11 13:53
0

Néha elgondolkodom, hogy ki a rosszabb - napjaink diktátorai vagy Francis J. Underwood! A válasz egyértelmű! :) Kevin Spacey (Francis J. Underwood) és Robin Wright (Claire Underwood)velejéig romlott, akik ha azt mondom, hogy szó szerint BÁRMIT, akármit képesek megtenni, hogy elérjék céljaikat, akár külön, de főleg együtt, akkor ezt szó szerint értem.

Természetesen vannak különbségek köztük, sőt sokszor úgy állnak egymással szemben, mint Demokrata és Republikánus, tűz és víz, de legbelül, lelkük mélyén összepasszolnak, tökéletes párt alkotnak.

A két főszerelő kétség kívül Oscar-díjas szintű alakításától eltekintve a főbb és kevésbé lényeges mellészereplőktől is hasonló módon megkapjuk a magunkét, egy percig sincs üresjárat a sorozatban, nem ad okot az unalomra egyetlen képkocka sem.

Akinek az első rész első 5-10 perce nem elég, azt nem tudom meggyőzni a véleményemmel sem, de akit már ott beránt a politika mocska és a lélek sötétsége, az emberi gyarlóság nyers mivolta, annak ez minden idők 5 legjobb sorozata közé fog emelkedni és úgy fogja várni a következő évadot, mint egy drogfüggő az adagját. :)