Közösség

Vélemény:

73 Alien 4: Feltámad a Halál

(1997)

Alien 4: Feltámad a Halál

Timon   2024.08.28 19:06
0

Nos, ez valahogy nagyon nem jött be túlságosan. Nem túl nagy elvárásokkal álltam neki, és bár volt pár klasszabb csatajelenet, például a víz alatti, az le is nyűgözött, de nem menti a filmet nagyon. A xenomorphok is hozzák a formájukat, megy a csata meg minden, de az a probléma ezzel, hogy túladagoltan egy idő után. Nagyon töményen megy egy olyan filmben, amire nem lett volna túlságosan szükség... Több mindenben is nagyon az volt, a vége felé már sokkal erőltetettebb. Talán a legfeleslegesebb a laboros jelenet volt, még ettől is rém iszonyú volt önmagában, és az se tartott sokáig, szinte magyarázatot sem kaptunk a szerepére, csak ott lógott, mint valami hely, melynek célja, hogy félelmetes és titokzatos legyen, de semmi több. Ripley klónja eléggé fura volt... nem az én Ripley-m, de a 3. részbeli sem. Számomra ez a film összességében összetöri az első egy-két film varázsát. Szóval, nekem eddig tartott az Alien-filmmaraton. Hacsak nem iktatom be valamikor az Alien - Romulust, de egyenlőre még ezt fel kell dolgoznom. Nagy jóindulattal két csillag, ha őszinte akarok lenni. 10/5.