Közösség

Vélemény:

 

54 Hajó a vége

(2002)

Hajó a vége

 
MMcFly2015   2017.01.15 01:54
0

2003 környékén gyerekfejjel még megmaradt egy átlagos vígjátéknak, de most 2017-re nagy hiba volt belefutni. A klisé és a sablon kifejezés nem fejezi ki azt a másfél órát amit láthatunk. Kínosabbnál kínosabb poén van a filmben, ami engem cseppet sem szórakoztatott, inkább bosszantott. Az egyetlen ok, amiért végig lehet nézni a filmet, hogy becsatlakoznak szexibbnél szexi bikinis lányok, de régen rossz, ha ezzel vesznek meg mint nézőt, egy vígjátéknál. Ami számomra rejtély, hogy az egykor zseniális Roger Moore-t hogy vették rá erre a szerepre.
A meleg témából sok jól sikerült vígjáték született, de ez egy erőltetett, abszurd és rém idegesítő film. Ha véletlenül sikerült elmosolyodnom egy poénon, a szánalom ihlette azt is. Férj és férj, Örült nők ketrece, Addig jár a korsó a kútra ... sokkal kidolgozottabb vígjáték a témában, mint ez.

Fura egy karrierje van ennek a Cuba Gooding Jr.-nak. Idétlen - átlagon aluli vígjátékokról indult, bezsebelt egy Oscart, majd jól elveszett a ZS kategóriás filmek világában, de mégis kitűnik néha olyan alakításokkal mint az American Crime c. sorozatban!