Közösség

Vélemény:

83 Megérzés

(2007)

Fogd a pénzt és fuss...

Tomipapi   2025.01.19 14:51
0

Egy darabig eltartott, mire rájöttem, miről is szól a film. Persze, figyelmesen össze kellett tennem a látottakat. Van egy anyuka, aki boldog házasságban él. A sors úgy hozza, hogy a férje meghal. Viszont valami fura módon, amikor másnap felébred a férje, ismét életben van. Lassan kibontakoznak a történések, úgyhogy reggelente, mikor újra ébred, az elmúlt hét különböző napjain ébred. Néha meg a jövőbe csöppen. Lassacskán sikerül összerakni a különböző napokon történt eseményeket, és úgy dönt, megváltoztatja a jövőt. Mint kiderül, ez neki sem sikerülhet. A film rámutat, hogy mi csak a saját sorsunk felett dönthetünk. Mások sorsa felett, a másik embernek kel döntenie. Sajnos a hozzászólások közt tallózva, rájöttem, nem mindenki értette meg a film mondani valóját, lényegét és igencsak lehúzták a filmet. A pasinak magának kellett volna változtatni az életén. A Buddhizmus ezt úgy fogalmazza meg, hogy „Én egy entitás (teremtés) vagyok és minden, ami engem körül vesz, az az időjárás!” Sandra Bullock ebben a filmben is remek alakítást nyújtott. Le a kalappal előtte!