A tinilányok, akik a "rosszfiúkra" buknak, biztos állva pisilnek, valamint a 6-10 éves kissraácok ,a pókemberes falramászásért lehet, kedvelni fogják de a többieknek egy rossz James Bond másolatnak, sőt, rossz James Bond paródiának tűnik!
A már említett meztelen felsőtest és az alsó középostyába tartozó félvér-ázsia partner szexjelenete volt a film "csúcsa"! Ezt már csak Statham magyar hangja tudná "überleni".
Nem tudom ki pénzelte a forgatást és nem is tudom, mennyit keresett, de szerintem nem ér meg egy mozibelépőt!
A tinilányok, akik a "rosszfiúkra" buknak, biztos állva pisilnek, valamint a 6-10 éves kissraácok ,a pókemberes falramászásért lehet, kedvelni fogják de a többieknek egy rossz James Bond másolatnak, sőt, rossz James Bond paródiának tűnik! A már említett meztelen felsőtest és az alsó középostyába tartozó félvér-ázsia partner szexjelenete volt a film "csúcsa"! Ezt már csak Statham magyar hangja tudná "überleni". Nem tudom ki pénzelte a forgatást és nem is tudom, mennyit keresett, de szerintem nem ér meg egy mozibelépőt!