Közösség

Vélemény:

67 Fekete Özvegy

(2021)

Fekete Özvegy

Br623   2025.05.03 07:29
0

A Fekete Özvegy egy bosszúfilm, ahol a főszereplő, Scarlett Johansson karaktere elpusztítja a vörös szobát és annak kitalálóját, majd felszabadítja az összes vörös özvegyet. Mondhatjuk eredettörténetnek is, megismerjük Natasha gyerekkorának fontos szereplőit. Három évig játszották el, hogy egy család, így neki és a húgának gyakorlatilag igazinak tűnt, ami a szüleiknek csak egy feladat volt. Hogy megtalálják a vörös szoba vezetőjét, ki kell szabadítania apját, akit David Harbour játszik. Vicces karakter, igazából miatta néztem meg a filmet. Alexei Shostakov a Vörös Őr, Natasha fogadott apja, akinek most új filmje jelent meg Mennydörgők címmel. Ezért, hogy képben legyek, ki az a Vörös Őr, meg kellett néznem ezt a filmet is. Gyakorlatilag a Vörös Őr az orosz megfelelője Amerika Kapitánynak. Mint minden Marvel-filmben, itt is minden összefügg mindennel, utalások sora, amire jó érzés lehet rábukkanni, bár nem nekem, mert én annyira nem vagyok ezekbe a filmekbe belefolyva. Sok jelenet Budapesten játszódik, szeretem megnézni a nálunk forgatott filmeket. Itt legalább Budapest tényleg Budapest. Valójában úgy éreztem végig, hogy Natasha csak kíséri a szereplőket, háttérbe szorult a többiek mellett, ez a film inkább szól a családjáról, mint róla. Mint minden Marvel-filmnél, itt is van a végén záró jelenet a stáblista után.