Közösség

Vélemény:

 

58 Suicide Squad - Öngyilkos osztag

(2016)

Suicide Squad - Öngyilkos osztag

 
BIB   2016.08.15 18:58
2

Az öngyilkos osztag pont annyi, amennyi!Ha a Burger Kings-be mész és hamburgert rendelsz, miért kéred számon, hogy nem beefsteaket adtak?

Ez a film egy közepesnél sokkal jobb szuperhősös mozi, jutalomjáték néhány színésznek.

Deadshot és Harley szuper, Joker remek. Jared Letonak kevés helyet hagyott a forgatókönyv, csinált egy vadi új Jokert a nagy elődök után. Szerintem ez neki egy promo a későbbi Joker filmekhez. Szóval Jared Leto nagyon jó úton jár. Ha több lehetősége lesz, emlékezetesen alkotja újra a figurát. A szinkronhangját megtalálták, a figurának és a hangjának démoni ereje, gyilkos humora és lelke is van. Szerethető gonosz.

Ez egy popcorn film és annak sokkal, de sokkalta jobb, mint a gyilkos fikázók pozicionálják. Valószínűleg többet vártak. De akkor ki a hibás...Ja, hogy a promók túl jól sikerültek...Biztos lehetett volna jobb filmet csinálni, vannak hibák, logikátlanságok, vicces főhősködések. Alapvetően az összes szuperhősös film vicces, ha nem hagyod, hogy beszippantson a mese. Nos, aki nyitott, az jól leszórakozik ezen a filmen. Nem szuper, de kellemes szórakozás.