Már a film első perceitől érződött a deja vu, hogy én már hasonló dolgot láttam, majd hamar be is ugrott a kultikus Star Wars és a Star Trek. Nem láttam semmilyen újdonságot, vagy egyediséget, szinte minden jelenetről asszociálni tudtam valamelyik alkotásra.
Összességében teljesen átlagos a film, [enyhe spoiler] a megtévesztett hős, aki áttér a jó oldalra és a mestere ellen fordul, mert a ő a gonosz, aki önmagában is csak egy báb. Nagyjából ennyi is a történet dióhéjban. A 4. csillagot csak Nick Fury és a cica miatt adtam. Ők tornázták fel a humorfaktort nálam.
Már a film első perceitől érződött a deja vu, hogy én már hasonló dolgot láttam, majd hamar be is ugrott a kultikus Star Wars és a Star Trek. Nem láttam semmilyen újdonságot, vagy egyediséget, szinte minden jelenetről asszociálni tudtam valamelyik alkotásra. Összességében teljesen átlagos a film, [enyhe spoiler] a megtévesztett hős, aki áttér a jó oldalra és a mestere ellen fordul, mert a ő a gonosz, aki önmagában is csak egy báb. Nagyjából ennyi is a történet dióhéjban. A 4. csillagot csak Nick Fury és a cica miatt adtam. Ők tornázták fel a humorfaktort nálam.