Egy nagyon cuki kék istenverése. Egy bugyutácska de jószívű rendőr. És egy főgonosz (Jim Carrey-az ő karaktere egyébként a legjobb, természetesen Sonic után). És persze a cuki mellékszereplők is gazdagítják beszólásaikkal a történetet.
Bevallom, nagyon tetszett a könnyed, már-már gyerek kompatibilis történet és megjelenítés.
Mégis kissé úgy éreztem, hogy a lélekdurrantó orbitális végkifejlet elmaradt. Valahogy erre nem fordítottak kellő figyelmet.
Persze állatira szurkoltam a kék ördögfiókának és örökbefogadott emberének.
Voltak benne nagyon szerethető és vicces jelenetek is.
Igazából ez egy igazi könnyed családi kikapcsnak tökéletes!
Szóval! Anya, apa, skacok!
Filmre fel és jó szórakozást!
Egy nagyon cuki kék istenverése. Egy bugyutácska de jószívű rendőr. És egy főgonosz (Jim Carrey-az ő karaktere egyébként a legjobb, természetesen Sonic után). És persze a cuki mellékszereplők is gazdagítják beszólásaikkal a történetet. Bevallom, nagyon tetszett a könnyed, már-már gyerek kompatibilis történet és megjelenítés. Mégis kissé úgy éreztem, hogy a lélekdurrantó orbitális végkifejlet elmaradt. Valahogy erre nem fordítottak kellő figyelmet. Persze állatira szurkoltam a kék ördögfiókának és örökbefogadott emberének. Voltak benne nagyon szerethető és vicces jelenetek is. Igazából ez egy igazi könnyed családi kikapcsnak tökéletes! Szóval! Anya, apa, skacok! Filmre fel és jó szórakozást!