Közösség

Vélemény:

75 Alibi.com

(2017)

Alibi.com

MMcFly2015   2017.04.20 22:14
0

Philippe Lacheau harmadik megírt és rendezett filmje. Az előző kettő nálam nagyon jól működött, mint vígjáték, így nem kérdés, hogy alig vártam ennek is a mozibemutatóját. Kicsit kétes érzéssel indultam neki, mert megmondom őszintén az előzetese nem nyűgözött le, másrészt pedig nem egy folytatásfilmről beszélünk (mint az Elmentek otthonról), hanem egy új - kerek történetet kell kovácsolni. Sikerült. A filmben benne van minden elvetemült hülyeség, ami mostmár mondhatni a főszereplőnk stílusa lett, és mint romantikus vígjáték is elég jól szuperál. Megvan benne a minimális komolyság és sztori. Plusz élmény, hogy a trailerbe nem lövik le a jó poénokat, rengeteg marad a filmre. Másfél órás igazi francia komédia, amiben a szórakozás garantált. Csak remélni tudom, hogy ez a három hülye még sok filmben dolgozik össze, mert évről évre jobban teljesít. De...hogy ne ajnározzam szét: sajnos volt 2 jelenet ami dühítően erőltetett baromság. Ott éreztem, hogy nem tudták a film végére meghúzni a határt. Ajánlom mindenkinek mint romantikus vígjáték. Akinek pedig A felvigyázó és az Elmentek otthonról filmek bejöttek, pedig kötelező!