Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Alibi.com

(Alibi.com)
 
adam  2017. 04. 21.

Az előttem szólóval egyetemben én is igen bírom a rendező előző filmjeit, így egyértelmű volt, hogy ezt sem fogom kihagyni, és milyen jól tettem. A poénok működnek, a sztori lendületes, és az ötlet maga nagyszerű. Bátran merem ajánlani a vígjátékok kedvelőinek!

 
MMcFly2015  2017. 04. 20.

Philippe Lacheau harmadik megírt és rendezett filmje. Az előző kettő nálam nagyon jól működött, mint vígjáték, így nem kérdés, hogy alig vártam ennek is a mozibemutatóját. Kicsit kétes érzéssel indultam neki, mert megmondom őszintén az előzetese nem nyűgözött le, másrészt pedig nem egy folytatásfilmről beszélünk (mint az Elmentek otthonról), hanem egy új - kerek történetet kell kovácsolni. Sikerült. A filmben benne van minden elvetemült hülyeség, ami mostmár mondhatni a főszereplőnk stílusa lett, és mint romantikus vígjáték is elég jól szuperál. Megvan benne a minimális komolyság és sztori. Plusz élmény, hogy a trailerbe nem lövik le a jó poénokat, rengeteg marad a filmre. Másfél órás igazi francia komédia, amiben a szórakozás garantált. Csak remélni tudom, hogy ez a három hülye még sok filmben dolgozik össze, mert évről évre jobban teljesít. De...hogy ne ajnározzam szét: sajnos volt 2 jelenet ami dühítően erőltetett baromság. Ott éreztem, hogy nem tudták a film végére meghúzni a határt. Ajánlom mindenkinek mint romantikus vígjáték. Akinek pedig A felvigyázó és az Elmentek otthonról filmek bejöttek, pedig kötelező!

 
VK  2017. 05. 30.

Humoros, pörgős vígjáték, ami szórakoztatja a nézőt. Egyszeri nézésre kellemes kikapcsolódást nyújtott. Aktív, vidám és jókedvre derítő. Lazulni vágyó estékre alkalmas!

 
spyro74  2017. 04. 20.

Philippe Lacheau-nak nagyon beteg humora van, de ezért is szeretjük. Amit ebben a filmben leművelt, az valami egészen elképesztő. :) Reflexből csinál viccet a tabutémákból, és az ilyen fazonokat és nagyon tudom kedvelni.

Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Julien Arruti
Tarek Boudali
Philippe Lacheau
Julien Arruti
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Julien Arruti
Didier Bourdon
Philippe Lacheau
Elodie Fontan
Philippe Lacheau
Nathalie Baye
Elodie Fontan
Nathalie Baye
Didier Bourdon
Didier Bourdon
Nathalie Baye
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
Julien Arruti
Philippe Lacheau
Tarek Boudali
 

Medi Sadoun, aki a roma szereplő játssza filmben Brad Pitt-től merített inspirációt, aki hasonló figurát alakított a Blöffben.

(hp)
 

Az Alibi.com Philippe Lacheau első önálló rendezése.

(hp)
 

A filmet alaposan meg kellett vágnia a rendezőnek, mivel az első változat 2 óra 6 perces volt.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.