Közösség

Vélemény:

57 Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás

(2017)

Nagy kiruccanás

Yosihiro   2021.04.12 20:07
3

Gondoltam, egy Ropi naplójának már csak jó története lehet. Hát, csalódtam is, meg nem is. A történet részben jó, részben pedig gagyi lett. Igazából hullámoztatva van a néző ebben a filmben. Ha pedig a vígjáték oldalát nézem, na azon viszont jól szórakoztam. Ebben a kategóriában megadtam volna a négy csillagot, de szakmaiságom miatt, azt hiszem, a három csillagnál többet nem érdemel a film. Összességben a forgatókönyv közepes, a rendezés néhol remek, de sajnos vannak jelenetek, amit teljesen leegyszerűsítettek. A szereplők ugyan emelnek a filmen, de mégsem tudják azt a varázst átadni, ami miatt azt mondanánk, hogy ez egy klasszikus film. Így ők is csak egy közepes színvonalat hoztak. A hangi, képi effektek szerintem rendben voltak, főleg a Spice Girls. :) Így, mint már írtam, három csillagot kap ez az alkotás. Azt hiszem, családi kikapcsolódásnak remek, de többet nem is ad a film, a poénok, amikre szinte a film épül, remekek lettek. A film érzelmeket igazából nem tud adni, csupán utal a család egységére és arra, hogy mennyire fontos, hogy a családok több időt töltsenek együtt. Üdv, Yosi