Moziban megnézendő filmnek tituláltam ezt a moziidény elején 2022-ben. Sajnos már útközben rá kellett jönnöm, hogy nem ez a film lesz az idei szezonban a legerősebb filmek egyike. Pedig az alapanyag jónak ígérkezett, de ezzel a sok misztikus dologgal rendesen kicsúszott a film lába a talajról és egy hatalmas zakó lett belőle. Pedig ha a pénzügyi hátteret nézzük volt miből költeni, igaz ami igaz a CGI kitűnő volt a filmben, igaz néhol túl volt az is tolva és elnagyolva, de Emmerich ép ehhez ért igazán. Sajnos a film a kasszáknál is totális csőd lett. Amit viszont nem értettem ebbe a filmben az épp ő volt, mivel ez tőle igen gyenge, szerintem hatalmas pályájának mélypontja. Most azért, mert olyanba ártotta magát amit nem igazán ismert, vagy már a katasztrófafilmeknek is leáldozott, mint jelenleg sok más műfajnak is. Ez több műfajt átölelő film egyben, van benne misztikum, sci-fi és katasztrófa főleg, ahogy a film is az lett. A filmet ép úgy néztem mint a gyerek amikor az obszervatóriumba előadás közben nézett, hogy mi a...
Értékelésem jószerivel is: 10/5
Moziban megnézendő filmnek tituláltam ezt a moziidény elején 2022-ben. Sajnos már útközben rá kellett jönnöm, hogy nem ez a film lesz az idei szezonban a legerősebb filmek egyike. Pedig az alapanyag jónak ígérkezett, de ezzel a sok misztikus dologgal rendesen kicsúszott a film lába a talajról és egy hatalmas zakó lett belőle. Pedig ha a pénzügyi hátteret nézzük volt miből költeni, igaz ami igaz a CGI kitűnő volt a filmben, igaz néhol túl volt az is tolva és elnagyolva, de Emmerich ép ehhez ért igazán. Sajnos a film a kasszáknál is totális csőd lett. Amit viszont nem értettem ebbe a filmben az épp ő volt, mivel ez tőle igen gyenge, szerintem hatalmas pályájának mélypontja. Most azért, mert olyanba ártotta magát amit nem igazán ismert, vagy már a katasztrófafilmeknek is leáldozott, mint jelenleg sok más műfajnak is. Ez több műfajt átölelő film egyben, van benne misztikum, sci-fi és katasztrófa főleg, ahogy a film is az lett. A filmet ép úgy néztem mint a gyerek amikor az obszervatóriumba előadás közben nézett, hogy mi a... Értékelésem jószerivel is: 10/5