Ma sikerült egyszerre megnéznem mindhárom részt ugyanabban a változatban. Nem találok szavakat. Régen az tetszett a legjobban, ahogy Wick gyilkol. Az már a második részben sem lepett meg. "Spoiler" Most már eljött a belső kör is érte. Sőt a legfontosabb palival is találkozott. Vártam, hogy el indul értük, hogy kinyírja az összeset, de az még a jövő zenéje. Azt hittem legalább rövidhajú nőcit fejbe lövi a végén, de az is megmaradt. Ez viszont csak még érdekesebbé teszi a sztorit. Mindenki benyalt a nagykutyáknak, csak a Király és Wick nem. (Szerintem a recepciós sem, de lehet tévedek.) "Spoiler vége"
Azt hiszem, most már nyugodtan beszélhetünk korszakalkotó akciófilmről, ilyen nem volt előtte. Brutális, izgalmas és néha érzelmes. Plusz sohasem lehet tudni, ki kivel van, és mi lesz belőle. Végig pörög, egy pillanatra sem áll le.
Több ilyen film kellene,nem Star Wars meg mondjuk Mátrix, ha Reeves. Bár egy-két színész tudná csak eljátszani. Szóval ez a(z eddig) trilógia mindent visz. Nincs jobb akciófilm. Nagyon várom a folytatást (és a bosszút).
Ma sikerült egyszerre megnéznem mindhárom részt ugyanabban a változatban. Nem találok szavakat. Régen az tetszett a legjobban, ahogy Wick gyilkol. Az már a második részben sem lepett meg. "Spoiler" Most már eljött a belső kör is érte. Sőt a legfontosabb palival is találkozott. Vártam, hogy el indul értük, hogy kinyírja az összeset, de az még a jövő zenéje. Azt hittem legalább rövidhajú nőcit fejbe lövi a végén, de az is megmaradt. Ez viszont csak még érdekesebbé teszi a sztorit. Mindenki benyalt a nagykutyáknak, csak a Király és Wick nem. (Szerintem a recepciós sem, de lehet tévedek.) "Spoiler vége" Azt hiszem, most már nyugodtan beszélhetünk korszakalkotó akciófilmről, ilyen nem volt előtte. Brutális, izgalmas és néha érzelmes. Plusz sohasem lehet tudni, ki kivel van, és mi lesz belőle. Végig pörög, egy pillanatra sem áll le. Több ilyen film kellene,nem Star Wars meg mondjuk Mátrix, ha Reeves. Bár egy-két színész tudná csak eljátszani. Szóval ez a(z eddig) trilógia mindent visz. Nincs jobb akciófilm. Nagyon várom a folytatást (és a bosszút).