Ritka sz*r ez a film. :D Lehet, nem is beszélek róla. Egy valakiről beszélek csak, aki miatt megnéztem. Jaj, ha nem járnék jegyben, Emma Mackey, örök hűséget fogadnék neked, és a mosolyra húzódó szádnak bármikor! :D Illetve, én örültem a kannibálunk utolsó filmjének, nagyon fogom sajnálni, ha tényleg nem látom innentől kezdve sehol. Bár, nyilván nem túl szerencsés megkóstolni a barátnőidet, Armie Hammer. Hiányozni fogsz! Nagyon!
De ez a film K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A. Elfáradtam rendesen ezalatt a 2 óra alatt. :D Nem biztos, hogy ajánlom, ha ezen a filmen gondolkozol, nyugodtan válasz valami mást.
Ritka sz*r ez a film. :D Lehet, nem is beszélek róla. Egy valakiről beszélek csak, aki miatt megnéztem. Jaj, ha nem járnék jegyben, Emma Mackey, örök hűséget fogadnék neked, és a mosolyra húzódó szádnak bármikor! :D Illetve, én örültem a kannibálunk utolsó filmjének, nagyon fogom sajnálni, ha tényleg nem látom innentől kezdve sehol. Bár, nyilván nem túl szerencsés megkóstolni a barátnőidet, Armie Hammer. Hiányozni fogsz! Nagyon! De ez a film K-A-T-A-S-Z-T-R-Ó-F-A. Elfáradtam rendesen ezalatt a 2 óra alatt. :D Nem biztos, hogy ajánlom, ha ezen a filmen gondolkozol, nyugodtan válasz valami mást.