Közösség

Vélemény:

73 Tenet

(2020)

Nolan tényleg az idővel játszik

Zoltán384279 Nézhetetlen  2020.12.18 18:14
0

Régebben nagyon szerettem Nolan filmjeit. A tökéletes trükk, az Eredet, a Sötét lovag-trilógia első két része is nagyon tetszett. Aztán elkezdte "építeni" a jövőjét. Csinált egy elég rossz harmadik részt, aztán két nézhetetlen Superman filmet (közben becsúszott egy egész jó Csillagok között), a Dunkirk már egyenesen borzalmas volt, szerintem minden idők legrosszabb 2. világháborús filmje, mostanra pedig eljutottunk a Tenethez. Ha így folytatja, nem lesz ember, aki megnézze a filmjeit. És még azért sír, hogy nem mehetnek el az emberek, hogy moziban lássák? Miért fizetnének olyanért, amiről már 20 perc után ki akarnak rohanni? Mert ezt a filmet tovább nem lehet élvezni, még ha van is benne némi látvány. Valaki azt mondta, hogy többször meg kell nézni ahhoz, hogy megértsük. Hát szerintem elég egyszer végigszenvedni. Olyan filmeket szoktam többször végignézni, amiknek van értelme, és tetszenek. Remélem, drága jó vámpírunk jobban alakít majd Batmanként (bár kétlem), és azt is, hogy Denzel Washington nem látta ezt. Ha igen, akkor biztos nagyon szégyelli magát. Nolan pedig kereshetne lassan valami más szórakozást,mert nem sok jövője van.