Szó szerint bicskanyitogató volt nézni ezt a filmet... pillanatok alatt felhúztam magam.
Amilyen okosnak gondolták magukat az oszázsok, épp annyira voltak ostobák és naivak a fehérekkel szemben.
Nem akarom elhinni, hogy 1 teljesen más kultúra, népcsoport, faj engedte a vegyes házasságot abban az időben... de lehet, hogy tényleg utána kell olvassak, mert számomra ez elég furi.
Lépten-nyomon „boldog” házaspárok tömkelege tódult mindenfele a híítelen fekete arany által meggazdagodott indiánok, és a „leszartalak, utállak eddig tollasék” fehér népek között.
Valahol nem tudtam őket sajnálni a borzasztómód ostobaságuk miatt, holott a gyilkosságok jócskán tornyosultak, ők igencsak sejtették már, kik állnak a háttérben, és MIÉRT(!!!), de ennek ellenére is boldogan kísérték oltárhoz libasorban, dobot verve, tollal hadonászva lányaikat a biztos halál kezei közé...
Mocskos, számító, kapzsi, haszonleső söpredék emberek végül megkapták a jussukat... sajnos igen későn, de szerencsére utolsónak mondható lépteivel megmentette a még megmaradt népét s vagyonukat a meg nem(sikerült) fojtott virág... Molly.
Szó szerint bicskanyitogató volt nézni ezt a filmet... pillanatok alatt felhúztam magam. Amilyen okosnak gondolták magukat az oszázsok, épp annyira voltak ostobák és naivak a fehérekkel szemben.
Nem akarom elhinni, hogy 1 teljesen más kultúra, népcsoport, faj engedte a vegyes házasságot abban az időben... de lehet, hogy tényleg utána kell olvassak, mert számomra ez elég furi. Lépten-nyomon „boldog” házaspárok tömkelege tódult mindenfele a híítelen fekete arany által meggazdagodott indiánok, és a „leszartalak, utállak eddig tollasék” fehér népek között. Valahol nem tudtam őket sajnálni a borzasztómód ostobaságuk miatt, holott a gyilkosságok jócskán tornyosultak, ők igencsak sejtették már, kik állnak a háttérben, és MIÉRT(!!!), de ennek ellenére is boldogan kísérték oltárhoz libasorban, dobot verve, tollal hadonászva lányaikat a biztos halál kezei közé... Mocskos, számító, kapzsi, haszonleső söpredék emberek végül megkapták a jussukat... sajnos igen későn, de szerencsére utolsónak mondható lépteivel megmentette a még megmaradt népét s vagyonukat a meg nem(sikerült) fojtott virág... Molly.