Ez a film röviden és tömören egy üzenetvitel története, melyet két nap alatt sikerül célba juttatni. De ahogy ezt bemutatják, szerintem zseniális.
Engem lenyűgözött, hogy gyakorlatilag olyan, mintha két felvétellel készült volna el a teljes film. Az egyetlen megszakítás, mikor elveszti a főszereplő az eszméletét.
A háborús helyszínek fantasztikusak (bennem kicsit előhívta a Call of Duty játékkal kapcsolatos emlékeket), és jó a cselekménysor is, a fel- majd eltűnő karakterekkel.
Nekem az is nagyon tetszett, ahogy a nyitó és zárókép keretbe foglalja a történetet.
Azoknak mégsem ajánlom szívesen a filmet, akik azokat a háborús filmeket szeretik, melyek a háború legmozgalmasabb és legakciódúsabb részeit mutatják be. Ez a film most nem erről szól, nem ezért készült.
Ez a film röviden és tömören egy üzenetvitel története, melyet két nap alatt sikerül célba juttatni. De ahogy ezt bemutatják, szerintem zseniális. Engem lenyűgözött, hogy gyakorlatilag olyan, mintha két felvétellel készült volna el a teljes film. Az egyetlen megszakítás, mikor elveszti a főszereplő az eszméletét. A háborús helyszínek fantasztikusak (bennem kicsit előhívta a Call of Duty játékkal kapcsolatos emlékeket), és jó a cselekménysor is, a fel- majd eltűnő karakterekkel. Nekem az is nagyon tetszett, ahogy a nyitó és zárókép keretbe foglalja a történetet. Azoknak mégsem ajánlom szívesen a filmet, akik azokat a háborús filmeket szeretik, melyek a háború legmozgalmasabb és legakciódúsabb részeit mutatják be. Ez a film most nem erről szól, nem ezért készült.