Az első rész engem megfogott. Remek színészi alakításával Joker megszemélyesítése méltán kapott Oscar-díjat. Azonban a folytatás egy gyatra, szinte nevetséges marhaság lett. Lady Gaga színészi teljesítménye olyan, amilyen. Énekesnek jobb, még ha túlértékelt színpadpávának is hat. Joaquin Phoenix most is beletett mindent a szerepbe, ám mégsem azt a Jokert láthattuk viszont, aki az első részben volt. Azért rendesen érezhető is, hogy a Joker nem folytatásos filmnek készült... És azt hiszem, jobb lett volna, ha ez így marad. Mondom ezt annak ellenére, hogy Jokerben mint karakterben benne van a potenciál sok jó történetre. De nem így, és nem ebben a formában. Először nem akartam elhinni. Egy musical? Ez most komoly??? Most sírjak vagy nevessek?! Volt kritika, mi magasba emelte, volt, ami levitte.
És hogy melyik lenne a megfelelő? Nézd meg, és majd eldöntöd, hogy a belefeccölt milliók és a sztori musicallé tétele jó ötlet volt-e! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Az első rész engem megfogott. Remek színészi alakításával Joker megszemélyesítése méltán kapott Oscar-díjat. Azonban a folytatás egy gyatra, szinte nevetséges marhaság lett. Lady Gaga színészi teljesítménye olyan, amilyen. Énekesnek jobb, még ha túlértékelt színpadpávának is hat. Joaquin Phoenix most is beletett mindent a szerepbe, ám mégsem azt a Jokert láthattuk viszont, aki az első részben volt. Azért rendesen érezhető is, hogy a Joker nem folytatásos filmnek készült... És azt hiszem, jobb lett volna, ha ez így marad. Mondom ezt annak ellenére, hogy Jokerben mint karakterben benne van a potenciál sok jó történetre. De nem így, és nem ebben a formában. Először nem akartam elhinni. Egy musical? Ez most komoly??? Most sírjak vagy nevessek?! Volt kritika, mi magasba emelte, volt, ami levitte. És hogy melyik lenne a megfelelő? Nézd meg, és majd eldöntöd, hogy a belefeccölt milliók és a sztori musicallé tétele jó ötlet volt-e! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!