Hát számomra ez elég tré volt.
54 percig nagy hősiesen kihúztam, pedig már húsz perc után látszott, hogy ez sehová se vezet. De. most, ennyi idő után már komolyan meg vagyok győződve, hogy a maradék bő félórában nem fog eljönni a megváltás. Filmesztétikai szempontból elért egy szintet, ezért valamennyi csillagot azért adok rá.
Különben arról szól, hogy van egy fiús hajviseletű agyrákos lány, meg egy szüleit elvesztett fiú, mindketten temetésekre járnak, ahol összeismerkednek, lesz köztük ilyen fura szerelem, és mérsékelten érdekes dolgokat csinálnak unalmas jelenetekben. Körberajzolják magukat krétával, meg iskolai gyerekmeccset néznek iszonyú tompa tónusú beállításokban, unalmas zenével alápengetve. A srácnak van egy japán kamikáze pilóta szellem haverja is. Néha vele is csinál unalmas dolgokat, például tehervonat vagonjait dobálják oldalról.
Ui.: Pff, asszony azt mondja, ha már ennyi melót beletettünk, akkor most már végignézzük. Egy szavam nem lehet, én töltöttem le, vessek magamra.
Érzésem szerint rémesen túlértékelt alkotás.
Hát számomra ez elég tré volt. 54 percig nagy hősiesen kihúztam, pedig már húsz perc után látszott, hogy ez sehová se vezet. De. most, ennyi idő után már komolyan meg vagyok győződve, hogy a maradék bő félórában nem fog eljönni a megváltás. Filmesztétikai szempontból elért egy szintet, ezért valamennyi csillagot azért adok rá. Különben arról szól, hogy van egy fiús hajviseletű agyrákos lány, meg egy szüleit elvesztett fiú, mindketten temetésekre járnak, ahol összeismerkednek, lesz köztük ilyen fura szerelem, és mérsékelten érdekes dolgokat csinálnak unalmas jelenetekben. Körberajzolják magukat krétával, meg iskolai gyerekmeccset néznek iszonyú tompa tónusú beállításokban, unalmas zenével alápengetve. A srácnak van egy japán kamikáze pilóta szellem haverja is. Néha vele is csinál unalmas dolgokat, például tehervonat vagonjait dobálják oldalról. Ui.: Pff, asszony azt mondja, ha már ennyi melót beletettünk, akkor most már végignézzük. Egy szavam nem lehet, én töltöttem le, vessek magamra. Érzésem szerint rémesen túlértékelt alkotás.