Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
Videók
 
hackerjulcsi   2018. 03. 13.

legújabb vélemény

Kedvenc szerelmetes filmem. Van valami nagyon creepy és egyszerre lebilincselő, ahogy a fiatalok egy temetésen ismerkednek meg, ahogy furcsák lesznek saját sorsukból kifolyólag. Tetszik a madarakhoz és a bogarakhoz költött kis sztori-halom - mégha lehet bullshit is.

 
Mócii   2015. 06. 28.

Hihetetlenül jó film. Nem az a nyálas romantikus, mégis tele van érzelemmel. A színészek nagyon tetszettek, véleményem szerint kiváló alakítást nyújtottak.


 
Vviktor   2016. 09. 19.

Az biztos hogy nem mindennapi a története, van benne fantázia. Megragadó dráma , aminek különleges, megfogó hangulata van. Elvont, egyedi film, nem mindennapi.

 
Ancsi   2015. 03. 24.

Érdekes film. Tetszett a két fiatal színészi játéka és a történet is, érdekesen haladt előre a cselekmény, szerintem kimondottan tanulságos volt

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.