Durva, hogy az a Todd Phillips rendezte, aki később a Jokert is. Volt honnan ihletet merítenie.
Nem mindennapi arc volt ez a GG, egy részben tudok azonosulni vele, de nem elfogadható a viselkedése. :)
A film érdekes szubkultúrát mutat be, szerintem érdemes be- (vagy ki)tekintést nyerni teljesen más felfogású, életstílusú emberek mindennapjaiba. Erre remek lehetőség ez a doksi. Nem tudom, volt-e azóta, vagy lesz-e még hasonlóan elvetemült zenei forma, aki ennyire át tudja adni magát a rock and rollnak.
Durva, hogy az a Todd Phillips rendezte, aki később a Jokert is. Volt honnan ihletet merítenie. Nem mindennapi arc volt ez a GG, egy részben tudok azonosulni vele, de nem elfogadható a viselkedése. :) A film érdekes szubkultúrát mutat be, szerintem érdemes be- (vagy ki)tekintést nyerni teljesen más felfogású, életstílusú emberek mindennapjaiba. Erre remek lehetőség ez a doksi. Nem tudom, volt-e azóta, vagy lesz-e még hasonlóan elvetemült zenei forma, aki ennyire át tudja adni magát a rock and rollnak.