Először egy misztikus film ajándékával kecsegtet... Az ígéri, hogy pillangóhatást, sorszerűséget, véletlen, eseményláncolatot boncolgat... Aztán átcsúszik drámába. Ezzel semmi gond nincs. A frontról hazatérő apa, a katonaélet árnyoldala, a poszttraumás stressz, a mások vádolása, felelősök keresése. A családba/társadalomba való visszailleszkedés nehézségei. A gyermek által megélt trauma és a kettőjük kapcsolatának nehézségei. Itt egy jó drámát kapnánk – annak ellenére is, hogy a kirplik csapata itt-ott komikus elemeket sző a történetbe. De aztán – számomra – átcsap valami „Die Hard-szerűbe”. Amolyan „John volt a legjobb ügynök, hazamegy, kiegétt.., és mindenkit szétb@s# egymaga” lett a sztori folytatása... Mads Mikkelsent szeretem, szerintem kiváló színész. Ezt a szerepet kicsit rangon alulinak tartom neki.
De egyszer mindenképp javasolt megnézni. Egy esti filmnek kiváló alkotás...
Először egy misztikus film ajándékával kecsegtet... Az ígéri, hogy pillangóhatást, sorszerűséget, véletlen, eseményláncolatot boncolgat... Aztán átcsúszik drámába. Ezzel semmi gond nincs. A frontról hazatérő apa, a katonaélet árnyoldala, a poszttraumás stressz, a mások vádolása, felelősök keresése. A családba/társadalomba való visszailleszkedés nehézségei. A gyermek által megélt trauma és a kettőjük kapcsolatának nehézségei. Itt egy jó drámát kapnánk – annak ellenére is, hogy a kirplik csapata itt-ott komikus elemeket sző a történetbe. De aztán – számomra – átcsap valami „Die Hard-szerűbe”. Amolyan „John volt a legjobb ügynök, hazamegy, kiegétt.., és mindenkit szétb@s# egymaga” lett a sztori folytatása... Mads Mikkelsent szeretem, szerintem kiváló színész. Ezt a szerepet kicsit rangon alulinak tartom neki. De egyszer mindenképp javasolt megnézni. Egy esti filmnek kiváló alkotás...