Közösség

Vélemény:

 

46 Kisördögök

(2003)

Kisördögök

 
wirwil   2015.05.01 19:44
0

Nagyszerű volt végre látni olyan filmet, amiben a veszekedés nem ingerültségben végez, hanem szép lassan lecsillapodnak a kedélyek és normálisan megbeszélik a dolgokat. Nem egyszer történt így a filmben, az ember már várja is, hogy elcsattanjon egy pofon, vagy valami nagy marhaság alakuljon ki, erre nem, lenyugszik mindenki és szépen ölelkeznek. Hát wow!

A kisnövésű és a normál méretű emberek közötti párkapcsolat... na az nem igazán jött át. Nagyon erőltetett, polgárpukkasztónak ez a film túl kevés, romantikusnak meg túl gyenge. Nem is igazán értem, mi volt a végső célja ennek a filmnek, de nekem csak szájhúzást okoztak ezek a dolgok. Egyáltalán nem életszerű, sőt megkockáztatom, kicsit perverz is volt. Bocsánat azoktól, akiket ezzel megbántok, de belőlem a film ezt az érzést hozta ki.

A gyermekvállalás: sima ügy, sokszor láttunk már drámát, most kicsit furcsább oldalról mutatták meg. SPOILER MONDAT: A vége meg igen, várható volt, sejthető volt, benne volt a levegőben, de nekem sem tetszett.