Petíciót indítok, hogy hivatalos mértékegységgé tegyük a 2000 csöcs anyatejet.
Ha az előző rész 10/10-es, akkor ez 9-es, mert még mindig bámulatosan jó, de egy fokkal elmarad az elődjétől. Nem pontosan tudom, miért. Dementus karakterével nem vagyok kibékülve, és kicsit bő lére lett eresztve a sztori. A befejezés is kicsit sok volt nekem.
De a Mad Max világot bármeddig elnézném, ismét tele van új ötletekkel, verdákkal, karakterekkel az új epizód, emellett eszméletlen látványos is. Teljesen jól kiegészíti az előző részekben felépített világot.
Petíciót indítok, hogy hivatalos mértékegységgé tegyük a 2000 csöcs anyatejet. Ha az előző rész 10/10-es, akkor ez 9-es, mert még mindig bámulatosan jó, de egy fokkal elmarad az elődjétől. Nem pontosan tudom, miért. Dementus karakterével nem vagyok kibékülve, és kicsit bő lére lett eresztve a sztori. A befejezés is kicsit sok volt nekem. De a Mad Max világot bármeddig elnézném, ismét tele van új ötletekkel, verdákkal, karakterekkel az új epizód, emellett eszméletlen látványos is. Teljesen jól kiegészíti az előző részekben felépített világot.