A filmben játszik pár jól bejáratott színész, és nemcsak vígjáték kategóriások, hanem Jean Reno, Vince Vaughn is. Az alapötletben (néhány ismerős pár a csoportos kedvezmény kedvéért együtt megy egy polinéz turistaparadicsomba nyaralni, ahol úgy tudják, hogy csak a kezdeményező párnak kell részt vennie terápiás foglalkozásokon, ők meg nyaralgatnak) is van potenciál, a kivitelezés viszont nem lett különösebben meggyőző.
Szóval az alapötletben vázolt helyzethez képest a párok mindegyikének kötelező részt vennie a terápián, ami változóan, többnyire közepesen vicces helyzeteket hoz létre. Szerintem az emberileg igen szimpatikus Vince Vaughn, a forgatókönyv ötletgazdája némi párkapcsolati mondanivalót akart belecsomagolni a filmbe, de a rendező haverjának, Peter Billingsley-nek ezt közhelyesen sikerült csak megmutatnia, súlytalan lett az üzenet.
A helyszín, Bora Bora viszont nagyon szép. Le is csekkoltam, mert kedvet kaptam meglátogatni, de az jött ki, hogy talán nincs a világon hely, ahová többe kerül eljutni. Szívás.
Könnyen felejthető, egyszer nézős vígjátékocska, ha nincs kéznél jobb, akkor simán belefér.
A filmben játszik pár jól bejáratott színész, és nemcsak vígjáték kategóriások, hanem Jean Reno, Vince Vaughn is. Az alapötletben (néhány ismerős pár a csoportos kedvezmény kedvéért együtt megy egy polinéz turistaparadicsomba nyaralni, ahol úgy tudják, hogy csak a kezdeményező párnak kell részt vennie terápiás foglalkozásokon, ők meg nyaralgatnak) is van potenciál, a kivitelezés viszont nem lett különösebben meggyőző. Szóval az alapötletben vázolt helyzethez képest a párok mindegyikének kötelező részt vennie a terápián, ami változóan, többnyire közepesen vicces helyzeteket hoz létre. Szerintem az emberileg igen szimpatikus Vince Vaughn, a forgatókönyv ötletgazdája némi párkapcsolati mondanivalót akart belecsomagolni a filmbe, de a rendező haverjának, Peter Billingsley-nek ezt közhelyesen sikerült csak megmutatnia, súlytalan lett az üzenet. A helyszín, Bora Bora viszont nagyon szép. Le is csekkoltam, mert kedvet kaptam meglátogatni, de az jött ki, hogy talán nincs a világon hely, ahová többe kerül eljutni. Szívás. Könnyen felejthető, egyszer nézős vígjátékocska, ha nincs kéznél jobb, akkor simán belefér.