Közösség

Vélemény:

62 Nappali műszak

(2022)

Mást akartam de nincs okom sok panaszra

mozinaplo   2022.08.12 21:43
0

Nem mondom hogy erre számítottam de azért a végére mégsem csalódtam akkorát, mint aminek az elején kinézett. Azt hittem egy feelgood vámpírölős wannabe trash lesz, Foxx és Snoop Dogg lazulnak majd, füvet szívnak és szétrúgnak pár vérszívó segget, na ehelyett egy panelekből összecelluxozott sablonos buddy cop film lett. Még lopni is sikerült innen-onnan, az ilyen hol tetszett hol nem annyira dolog volt. Na most ami sokad dob rajta az az akció, pedig itt is kilóg néha a lóláb, mikor arra vár az ellenfél hogy bekapja az ütést, meg hasonló technikai gondok, de szerencsére nem túl látványosan és nem túl sűrűn, úgyhogy a hibákkal együtt bejött az irtás, különösen a shotgun lövések elsöprő eleje. A humor sem volt vészes, igazán akkor volt gond ha kifejezetten vicces akart lenni a film, na olyankor érezni lehetett mennyire izzadtak az írók hogy legyen ott még két sor amire amúgy semmi szükség nem lett volna. Nagyon bírom azokat a vámpíros filmeket, ahol nem ilyen elitista, felsőbbrendű lord vérszopók vannak hanem igazi gyilkológépek, és minden valahogy koszos mint a spagettiwesternekben. Na nálam ez a mocsok hiányzott legjobban a filmből, minden nagyon színes és friss, üde, tiszta volt a filmben. A főszereplő kocsija kivétel, azt például jól eltalálták ebből a szempontból.