Sajnálom, hogy eredeti nyelven még a művész mozikban sem adják, mert a szinkron az eredeti filmhez képest vesz el az élvezeti értékéből a trailerek alapján. Lehet, hogy ezért sem jött át nekem kiemelkedő színészi alakítás. Az biztos ha lesz lehetőségem, akkor mindenképp megnézem eredeti nyelven is, már csak kíváncsiságból is.
Többen hibának tartják, hogy a természeti képek nem jelennek meg hangsúlyosabban a filmben, mert a könyv részletesen leírja azokat. Szerintem ott a probléma ha valaki ugyanazt várja egy könyvtől, mint a filmes adaptációtól.
Összességében egy csajos, megható, romantikus movie lett. Aki szereti az ilyen filmeket, annak erősen ajánlott megnézésre.
Sajnálom, hogy eredeti nyelven még a művész mozikban sem adják, mert a szinkron az eredeti filmhez képest vesz el az élvezeti értékéből a trailerek alapján. Lehet, hogy ezért sem jött át nekem kiemelkedő színészi alakítás. Az biztos ha lesz lehetőségem, akkor mindenképp megnézem eredeti nyelven is, már csak kíváncsiságból is. Többen hibának tartják, hogy a természeti képek nem jelennek meg hangsúlyosabban a filmben, mert a könyv részletesen leírja azokat. Szerintem ott a probléma ha valaki ugyanazt várja egy könyvtől, mint a filmes adaptációtól. Összességében egy csajos, megható, romantikus movie lett. Aki szereti az ilyen filmeket, annak erősen ajánlott megnézésre.