Bolondnak fogtok nézni, de nagyon vártam ezt a filmet, és féltem, hogy koppanni fogok a végén, de szerencsére nem, a Kivert kutyák pont akkora állatság, mint amire számítottam.
A célnak épp megfelelő sztorit elég jól kihasználták az alkotók, hol a szövegeken, hol a történéseken fogunk nevetni, ráadásul unatkozásra sem kell számítani, mert elég tempós kutyafuttában lesz részünk.
Lesz itt minden: egymásra hugyozás, humpákolás, p*csleharapás, gigantikus sz*rkupacok és egy akkora kutyadákó, amitől még Nolan is megrettenne IMAX vásznon. De még maga az ördög is feltűnik, többet azért nem spoilerezek.
Nehéz egyébként hosszabban írni róla, mert nem árul zsákbakutyát: akinek tetszett a trailer, szerintem nem fog csalódottan távozni a moziból.
Egy ugatás, mint száz, kitüntetett helye lesz eme mély műalkotás premier előtti jegynének a Babyloné és az Oppenheimeré mellett.
Bolondnak fogtok nézni, de nagyon vártam ezt a filmet, és féltem, hogy koppanni fogok a végén, de szerencsére nem, a Kivert kutyák pont akkora állatság, mint amire számítottam. A célnak épp megfelelő sztorit elég jól kihasználták az alkotók, hol a szövegeken, hol a történéseken fogunk nevetni, ráadásul unatkozásra sem kell számítani, mert elég tempós kutyafuttában lesz részünk. Lesz itt minden: egymásra hugyozás, humpákolás, p*csleharapás, gigantikus sz*rkupacok és egy akkora kutyadákó, amitől még Nolan is megrettenne IMAX vásznon. De még maga az ördög is feltűnik, többet azért nem spoilerezek. Nehéz egyébként hosszabban írni róla, mert nem árul zsákbakutyát: akinek tetszett a trailer, szerintem nem fog csalódottan távozni a moziból. Egy ugatás, mint száz, kitüntetett helye lesz eme mély műalkotás premier előtti jegynének a Babyloné és az Oppenheimeré mellett.